zaštita osobnih podataka

"Bernarda d.o.o. posebnu pažnju posvećuje privatnosti i zaštiti osobnih podataka naših kupaca. Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu poštivanja naših pravnih obveza, izrade i dostave ponuda, sklapanja i ispunjenja kupoprodajnih ugovora te dostavljanja robe kupcima.

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti pravo na pristup, ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka. To može učiniti slanjem ispunjenog obrasca na email adresu gdpr@bernarda.hr. Po zahtjevu će se postupiti bez odgađanja osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka. Zadržavamo pravo zatražiti dodatne informacije za identifikaciju ukoliko sa postojećim nećemo biti u mogućnosti nedvojbeno identificirati korisnika. Korisnik će o ishodu Zahtjeva biti povratno obaviješten.

Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na email adresu gdpr@bernarda.hr. Uz prijavu nama, prijavu možete podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka."