...za jedinstven početak zdravog spavanja

Sofisticirana tehnologija i inovativni materijali omogućuju zagrijavanje površine Thermocare 3+ madraca na željenu temperaturu prije samog korištenja, ali i aktivno grijanje tijela tijekom spavanja (WARM režim). U RELAX režimu rada opušta mišiće tijela i djeluje preventivno na reumatska i slična oboljenja te stimulira sve funkcije organizma. Zahvaljujući naprednom tehnološkom rješenju u režimu STERILIZE omogućuje zagrijavanje unutrašnjosti madraca do cca 85°C čime predstavlja apsolutnu zaštitu od bakterija, grinja i ostalih štetnih mikroorganizama.

Sustav Thermocare 3+ by Bernarda

Sustav THERMOCARE 3+ madraca s podesivim vrijednostima u svim režimima rada (WARM, RELAX, STERILIZE) nudi savršeno i funkcionalno korištenje, uz maksimalnu sigurnost korištenja, jer se sastoji od:

  • grijača sa sustavom zaštite i visoke elastičnosti, kako bi se očuvale anatomske karakteristike madraca
  • preciznog upravljačkog modula, jednostavnog za korištenje
  • nečujnog strujnog pogona s integriranom zaštitom od preopterećenja
  • inovativne navlake PLATINUM CARE 3D.

Da bi se pružila cjelovita preventivna zaštita, ovaj madrac opremljen je superiornom navlakom PLATINUM CARE 3D od vlakana na bazi Tencel-C pletiva i iona srebra s višestrukim vrhunskim djelovanjem:

  • antibakterijskim - dodatna zaštita od bakterija i gljivica
  • antistatičkim - neutralizacija štetnog djelovanja elektromagnetskih zračenja
  • antistresnim - obnavljanje snage i energije organizma
  • preventivnim - sprječavanje upalnih procesa i jačanje obrambene snage tijela.

WARM - zagrijava površinu madraca prije spavanja

U WARM režimu, sustav zagrijava površinu madraca, čime omogućuje lijeganje u unaprijed topli krevet, ili blago grijanje tijekom spavanja.
Temperatura se može po želji podesiti u rasponu od 18 do 37°C, u vremenu grijanja do maksimalnih 12 sati s mogučnošću podešavanja intervala od najmanje 1 minute.

RELAX - opušta tijelo i stimulira funkcije organizma

U RELAX režimu, THERMOCARE 3+ konstantno održava toplinu površine madraca u rasponu od 37 do 42 °C, ovisno o želji korisnika. U ovom slučaju,  povisuje se temperatura tijela korisnika.
Povišenjem tjelesne temperature, otvaraju se začepljene pore i izbacuju toksini iz tijela, uništavaju opasne bakterije, virusi, paraziti, patogene stanice i uklanjaju teški metali. Također, ovim režimom poboljšava se cirkulacija krvi i jača imunološki sustav, ublažava bol, stimulira aktivnost stanica i ubrzava metabolizam.
U RELAX režimu zagrijavanje traje maksimalno 45 minuta. Nakon toga uređaj automatski spušta temperaturu zagrijavanja na 37°C, kako ne bi došlo do predugotrajnog djelovanja povišene temperature u tijelu.

STERILIZE - uništava grinje,  bakterije i mikroorganizme

U STERILIZE režimu korisnicima, posebice osobama sklonim alergijama, madrac omogućava znanstveno dokazane prednosti procesa sterilizacije.
U ovom režimu unutrašnjost madraca zagrijava se do 85°C u intervalu od 2 sata. Ovakvim djelovanjem, THERMOCARE 3+ u potpunosti neutralizira bakterije, gljivice, grinje i ostale štetne mikroorga-nizme. Dodatno, zagrijavanjem se pospješuje isušivanje vlage akumulirane u madracu.