medicinski madrac

siesta

višezonski tvrđi madrac


Osnovni model anatomskog medicinskog madraca od višezonske džepičaste jezgre. Različitim tvrdoćama džepičaste jezgre u svakoj zoni postiže se ravnomjeran pritisak tijela na madrac. Omogućena je neovisna prilagodba madraca spavaču po segmentima te na taj način madrac kvalitetno podupire tijelo u svakom položaju spavanja. Time je tijelu osiguran prirodniji položaj što smanjuje mogućnost deformacije kralježnice.

Standardna navlaka ovog madraca protkana je Tencel® vlaknima za antibakterijsko djelovanje i obogaćena aloe verom za regenerativni učinak.

  • anatomski medicinski madrac
  • 5-zonska džepičasta opružna jezgra
  • navlaka s Tencel® vlaknima obogaćena aloe verom
  • preporuča se osobama koje vole tvrđe tipove madraca
  • visina madraca: 19 cm

Antibakterijski madrac – učinkovito djeluje protiv bakterija, gljivica i grinja.

Višezonski madrac – jezgra madraca sastoji se od materijala različitih tvrdoća konfiguriranih tako da pruže dodatnu prilagodbu anatomiji tijela spavača (više zona – kvalitetnija ergonomija).

Madrac koji u skladu sa standardima zadovoljava zdravstvene norme za ispravnu i prirodnu ergonomsku prilagodbu anatomiji kralježnice.

Navlaka madraca s patentnim zatvaračem – za lakše skidanje navlake madraca pri provjetravanju, pranju ili kemijskom čišćenju (ovisno o navlaci).