Otvoren Restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama – doživite svijet vrhunskih gastrokreacija

Hrvatska gastro scena postala je bogatija za još jednu sjajnu zvijezdu – Restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama. Na adresi Zagrebačka 7 svoja vrata otvorio je restoran koji svojim posjetiteljima priča jednu sasvim posebnu enogastronomsku priču.

Pod budnim okom chefa kuhinje Roberta Slogara i chefa Dejana Huzjaka, zaduženoga za slatke delicije, nastaju vrhunski specijaliteti koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovi chefovi svjetskoga glasa i renomea pripremili su cijeli niz jela nastalih prema autorskim receptima.

Posebnost Restorana Bernarda su namirnice koje se koriste u pripremi specijaliteta. Riječ je o namirnicama uzgojenima prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama u kojima je sačuvana sva punoća boje, mirisa i okusa koji jamče jedinstveni gastro užitak za sva osjetila. Vrhunske namirnice, moderan pristup u njihovoj obradi i pripremi te kreativnost chefova, kao rezultat daju nezaboravnu igru mirisa i okusa na tanjuru.

U ponudi Restorana Bernarda nalaze se brojne maštovite izvedbe predjela i juha, veliki izbor steakova i drugih mesnih jela, riblji specijaliteti, jela za vegetarijance kao i neizostavne slastice.

Restoran Bernarda goste dočekuje u vrhunski uređenom prostoru u koji su utkane niti nekih davnih, gotovo zaboravljenih vremena, kada su Varaždinske Toplice bile sinonim za mjesto koje svojim posjetiteljima jamči potpuni odmor za dušu i tijelo. U sklopu restorana nalazi se i novouređen objekt s 12 smještajnih jedinica. Oko restorana uređena je šetnica, a sve kako bi se gostima omogućio boravak u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.