Bernardi Zlatna plaketa za inovativnost

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Čakovec 20. studenog 2015., dodijeljena su priznanja za najuspješnije tvrtke u Međimurskoj županiji, točnije trgovačkim društvima u kategoriji velikih, srednjih i malih, za poslovnu godinu 2014. Radi se o Zlatnoj plaketi, nagradi koja je posebna čast svim tvrtkama, kako dolazi direktno od struke.

"Sretan sam da smo i danas u velikom broju stigli na svečanu sjednicu, na kojoj uvijek imamo samo jednu točku dnevnog reda i ističemo najbolje. Odabrali smo ih nakon uzimanja u obzir osam kategorija poslovanja i uspješnosti, a ovogodišnji laureati oni su koji uspješno vode naše gospodarstvo u pozitivnom smjeru što dokazuju i svi navedeni pokazatelji", rekao je predsjednik Županijske komore Mladen Križaić.

Zlatnim plaketama nagrađeni su Tubla d.o.o Čakovec u kategoriji velikih, Šestan-Busch d.o.o. Prelog u kategoriji srednjih i Euroklima d.o.o. iz Goričana u kategoriji malih tvrtki. Posebno priznanje - Zlatnu plaketu za inovativnost, dodjeljenu tvrtki Bernarda d.o.o., direktorici Bernardi Cecelja uručila je potpredsjednica HGK Mirjana Čagalj. Iznimnim riječima pohvale gospođa Čagalj obratila se međimurskim gospodarstvenicima: "Moj savjet onome koji će formirati novu Vladu je da prvo posjeti vašu županiju i sve naučeno prenese u cijeloj Hrvatskoj. Ovo je zaista jedan svijetli primjer poslovanja koji ulijeva optimizam."