S radom započeo caffe bar Bernarda u prostoru kultnog Hotela Tonimir u Varaždinskim Toplicama

Turistička i gastronomska scena Varaždinskih Toplica i Varaždinske županije postala je bogatija za još jedna sjajnu zvijezdu. Naime, 11. studenog 2019. s radom je započeo caffe bar Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

Već naučeni da s brendom Bernarda dolaze vrhunski sadržaj i usluga, što potvrđuju dosadašnja iskustva s istoimenim restoranom i pansionom u Varaždinskim Toplicama, posjetitelji novootvorenog caffe bara nisu skrivali oduševljenje uređenošću prostora te ponudom pića i napitaka.

- Otvorenje je bilo u sklopu programa obilježavanja Dana Varaždinskih Toplica, na sam blagdan svetog Martina, a čast da prereže vrpcu imala je gradonačelnica Dragica Ratković. U prigodnom programu nastupili su članovi mješovitog zbora župe sv. Martin, dok je župnik Stjepan Mostečak blagoslovio novootvoreni prostor. Gosti su mogli uživati u ukusnoj zakusci koju je pripremilo osoblje restorana Bernarda te mladim vinima vinarije Kopjar i domaćim rakijama. Veseli nas da smo jednom starom prostoru u Varaždinskim Toplicama udahnuli novi život – zadovoljno je poručio Andrej Oblaković, voditelj ugostiteljstva Bernarda.

A taj stari prostor je kultno mjesto na kojem je godinama radio Hotel Tonimir, omiljeno mjesto okupljanja generacija Topličanaca i brojnih gostiju.

U istom prostoru uskoro se priprema još jedno veliko iznenađenje. Naime, u sklopu istog objekta do kraja godine s radom započinje i pizzeria Bernarda, u kojoj će za pripremu ukusnih pizza biti zadužen višestruko nagrađivani mladi pizza-majstor Mario Presečki.

Već u prvom danu rada, caffe bar Bernarda imao je svoje vatreno krštenje. Veliki broj posjetitelja, vrhunska atmosfera i mnoštvo dobre zabave ispunili su bivši Tonimir na tamburaškoj večeri uz nastup Tamburaškog sastava Svita te nastupu Ljubomira Kerekeša koji je po 1305. puta izveo svojeg popularnog „Dimnjačara“.