kakav krevet takav san

Budite li se s bolovima u području vrata i leđa, grčevima i cirkulacijom u nogama zasigurno spavate na neadekvatnom krevetu. Često takvi simptomi ukazuju na opterećenje kralježnice jer krevetni sustav na kojem spavate kralježnici ne pruža ravnomjernu podršku. Prava formula za zdrav i opuštajući san je krevetni sustav po mjeri, koji se individualno prilagođava Vašim tjelesnim proporcijama da bi ergonomično podupirao kralježnicu i održao ju u prirodom položaju.

Dinamičan i stresan tempo života nameće dobar san za imperativ zdravog života. Krevet i madrac moraju biti usklađeni prema individualnim potrebama i navikama spavača, a materijali koji se koriste prirodni, trajni, udobni, s dobrom vodljivošću topline i vlage.

U Bernardi možete birati madrace, jastuke, pokrivače, podnice i suvremeno dizajnirani krevet koji će najbolje odgovarati vašim navikama spavanja i dobrog odmora i ujedno uljepšati vaš životni prostor. Ne kaže se uzalud - kakav krevet, takav san.  Mi u Bernardi ističemo – kvaliteta je važna. Po tome nas prepoznaju i naši kupci, a ističemo se, prije svega, po ideji zdravog spavanja kojoj su prethodila mnogobrojna testiranja i provjere priznatih stručnjaka i znanstvenih institucija.

Zato danas madraci Bernarda mogu biti usklađeni s vašom dobi, tjelesnom masom, navikama spavanja… Za kvalitetan i zdrav život trebali bi biti različiti madraci i krevetni sustavi u djetinjstvu, mladenaštvu, srednjoj te na kraju zlatnoj dobi.

Najsuvremeniji madrac može biti sastavljen od više zona džepičaste jezgre, obloga na bazi kokosa, vlakana agave i raznih drugih prirodnih materijala, a posebnu pozornost pri odabiru treba posvetiti i sastavu materijala u navlaci, koja može osiguravati dodatnu regulaciju vodljivosti zraka i vlage, štititi od štetnih zračenja i imati posebna antialergijska, antibakterijska i razna druga svojstva koja pridonose mirnom i ugodnom spavanju.

Bernardini kreveti i madraci vrhunske su kvalitete; osiguravaju ugodan počinak i sretna buđenja kupcima diljem svijeta. Pozivamo i Vas da nam se pridružite kao partner te se i sami uvjerite koliko naša ideja zdravog spavanja može unaprijediti Vaše zdravlje pa čak i uspjeh u poslu, ljubavi i životu općenito.