dobro došli u Bernardu

Proizvodnjom visoko kvalitetnih kreveta, madraca, jastuka i pokrivača za hotele, pansione, apartmane i dom Bernarda se kao brzorastuća hrvatska tvrtka u svojih dvadesetak godina postojanja uspješno pozicionirala na domaćem i stranim tržištima. Politika poduzeća temelji se na poticanju zdravlja, ekologije, održivog razvija i društveno odgovornog poslovanja. Zato kontinuirano pratimo i u proizvodnju implementiramo najsuvremenija tehnološka rješenja da bi svojim kupcima mogli ponuditi samo najbolje – dobar san za zdrav život.

U cilju poboljšanja zdravlja i ukupne kvalitete života naših kupaca Bernarda je vodeća i po uvođenju inovacija u proizvodnju kreveta i madraca u Europi. Vrhunski proizvodi zasnivaju se na pomno biranim kvalitetnim i certificiranim sirovinama, prirodnim materijalima i provjerenoj kvaliteti izrade što je prepoznato i nagrađeno mnogobrojnim međunarodnim nagradama i priznanjima. Neki od naših proizvoda svojim inovativnim rješenjima postavili su nove svjetske standarde u segmentu zdravog spavanja.

Visoku poziciju na domaćem i stranim tržištima održavamo i stalnim unapređivanjem odnosa prema kupcima, izborom dobavljača te dogradnjom i provjerom postojećih sustava kvalitete u skladu s najvišim svjetskim standardima.

Vrijednost naših proizvoda potvrđena je velikim udjelom izvoza na zahtjevno europsko tržište koji iznosi čak 85 posto ukupne proizvodnje. Zaokružen ciklus proizvodnje naših kreveta i madraca uključuje sektor tehnološkog razvoja, preko stolarije, šivaonice, konfekcije spužve pa sve do montaže gotovog proizvoda i nabavno-prodajne logistike, čime je zajamčena konkurentnost u kvaliteti i tržišnom plasmanu.

Proizvodni asortiman sastoji od kreveta i madraca namijenjenih korištenju u hotelima, pansionima i apartmanima. Daljnji segment asortimana su kreveti i madraci za individualne potrebe koji pružaju mogućnost kombiniranja različitih konstruktivnih oblika i dimenzija ležaja prema osobnim karakteristikama i željama korisnika. Posebna pažnja posvećuje se proizvodnji madraca u okviru dječjeg programa pod motom "Najbolje za naše najmilije". Sljedeći segment asortimana obuhvaća medicinski program antidekubitalnih madraca i popratnih proizvoda za medicinsku bolničku i kućnu upotrebu pod odobrenjem Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Na posljetku u proizvodnim pogonima tvrtke Bernarda nastaju specijalizirani kreveti i madraci za sve vrste plovila...

Ponosni smo i što već dvadeset godina naše krevete i madrace koriste vrhunski svjetski lanci hotela kao što su Astron, Ramada, Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariott, Radison i mnogi drugi... Tu su i hoteli u Hrvatskoj - Antunović, Dubrovnik, Jadran, Panorama, Central u Zagrebu, Mina i Minčeta u Jelsi na Hvaru, Prenatida u Bolu na Braču, Park u Puntu na Krku, Vila Marija u Tučepima, Makarska u Makarskoj, Vicko u Starigrad Paklenici, Belvie i Excelsior Dubrovnik, Malin u Malinskoj....  i u Srbiji – Grand Hotel Plaza, Falkensteiner, Zira u Beogradu i Mona na Zlatiboru... te u Makedoniji - hotel Central, Leonardo, Tims, Citty Park, Skala, Queens u Skopju, Hotel Kapri, Neptun, Emka u Tetovu i Prestol, Garden te Lebed na Ohridu.

Bernarda je članica Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotelijera, kojima nudi posebne uvjete pri nabavci proizvoda i usluga Bernarda.

Također, naši se proizvodi nalaze u medicinskim ustanovama, manjim hotelima i apartmanima te obiteljskim kućama i domovima.

Nadamo se da smo odsad i Vaš partner.