25 godina s Vama

Preko 25 godina iskustva u proizvodnji kreveta i madraca Bernarda Cecelja oplemenila je suvremenim znanstvenim inovacijama da bi nastali proizvodi koji osiguravaju dobar san za zdrav život. Počevši krajem osamdesetih s radom na tržištu krevetnih sustava u Europi, gospođa Bernarda Cecelja u proizvodnoj suradnji s hrvatskim partnerima plasira liniju kreveta i madraca po vlastitoj ideji.

Nakon višegodišnjeg iskustva u proizvodnji kreveta i madraca, 1998. godine gospođa Bernarda Cecelja s 13 zaposlenika pokreće vlastitu proizvodnju. Svih ovih godina tvrtka posluje s izuzetnim indeksom rasta proizvodnje i ostvarenog prihoda. Dobit se reinvestira u nove inovativne projekte i proizvodnju. Posebno se među najvećim investicijama ističe izgradnja pogona za konfekciju spužve koji može obraditi cca 1.000 tona spužve godišnje. Poduzeće danas predstavlja kompletnu zaokruženu proizvodnju kreveta i madraca počevši od sektora tehnološkog razvoja i nabave, preko stolarije, šivaone, konfekcije spužve, montaže gotovog proizvoda i prodaje. Suvremenom proizvodnjom s 250 zaposlenika, temeljenom na modernim CNC strojevima te na oko 21.000 m2 proizvodnog prostora, Bernarda predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji krevetnih sustava.

Zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim tehnološkim rješenjima, BERNARDA kreveti i madraci lako osvajaju europsko tržište.  Najveći kupci tvrtke Bernarda su hotelski lanci i ustanove sa smještajnim kapacitetima bolničkog i sličnog tipa. Sve ove godine oko 85% proizvodnje tvrtka izvozi na tržište Europske unije. Uspješnost plasmana proizvoda potvrđuje poduža referentna lista renomiranih objekata od kojih izdvajamo lance hotela u Europi: Astron, Ramada, Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariot i Radison. Tu su i mnogobrojni hoteli u Hrvatskoj kao na primjer Antunović, Dubrovnik, Jadran, Panorama, Central, Belvie i Excelsior... te u Srbiji Ground plaza, Falkensteiner, Zira, Mona odnosno u Makedoniji hotel Central, Leonardo, Tims, Citty Park, Queens i drugi...

S ciljem izravnog  plasmana svojih proizvoda, tvrtka posjeduje i vlastita specijalizirana prodajna mjesta u Zürichu, Moskvi, Bjelorusiji, Beogradu, Skopju i naravno nekoliko salona u Hrvatskoj.

Potvrda visokoj inovativnoj vrijednosti Bernarda kreveta i madraca su mnogobrojna priznanja i nagrade za inovatorstvo. Zaslužni za uspješne inovacije su vlasnica tvrtke Bernarda Cecelja i direktor Boris Perovski sa svojim stručnim timom koji su također za svoj rad primili niz nagrada. Gospođa Bernarda Cecelja proglašena je vitezom inovatorstva 2012. godine na Briselskom sajmu inovatorstva INNOVA. Na Zagrebačkom međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2013. godine postala je vitezom svjetske organizacije inovatora IFIA. U Republici Hrvatskoj za inovaciju jastuk Pospanko pripala im je prestižna nagrada Hrvatske gospodarske komore "Zlatna kuna". Također 2013. gđu Bernardu Cecelja, predsjednik Republike odlikovao je redom Danice Hrvatske - likom Nikole Tesle za osobite zasluge u izumiteljstvu - najprestižnijom nacionalnom nagradom u Republici Hrvatskoj.

Uz ove nagrade tijekom svih godina poslovanja nisu zaostala ni priznanja iz gospodarstva. Tako je gđa Cecelja od Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA čak četiri puta proglašena poduzetnicom godine a primila je i 4 nagrade za uspješnost od Zavoda za poslovna istraživanja.

Ministarstvo za obrt, malo i srednje poduzetništvo tri puta ju je proglasilo najboljom poduzetnicom godine. U 2014. godini gospođi Cecelji dodijeljena je nagrada za životno djelo u poduzetništvu "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju poduzetništva u jugoistočnoj Europi. Temeljem ovih kreativnih postignuća i poslovnih uspjeha tvrtke gospođi Bernardi Cecelja pripala je titula i "Žena godine" u Hrvatskoj za 2014. godinu dok je g. Boris Perovski proglašen vitezom inovatorstva na Bruxelleskom sajmu inovacija INNOVA 2014.

Shodno svim ovim nagradama s pravom se može reći da su Bernarda kreveti i madraci proizvodi s potpisom.